Make font size smaller Make font size default Make font size larger

EGE ÜNİVERSİTESİ

Bilim Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi

9. Genç Beyinler Yeni Fikirler (GBYF) Proje Pazarı ve Bitirme Projeleri Sergisi

Ege Bölgesi Üniversiteleri’nin Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği Bölümleri’nin katılımı, Türkiye Bilişim Derneği İzmir Şubesi koordinasyonu, Bilgisayar Mühendisleri Odası, İzmir Kalkınma Ajansı, İzmir Ticaret Odası, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ege İhracatçı Birlikleri, İzmir Ticaret Borsası, Ege Bölgesinde yer alan kurumlar, STKlar, Teknoparklar, Teknoloji Transfer Ofisleri, firmaların destek ve katkılarıyla, 9. Genç Beyinler Yeni Fikirler Proje Pazarı ve Bitirme Projeleri Sergisi 26 Eylül 2020 tarihinde Sanal Fuar olarak Bakırçay Üniversitesi’nin destekleriyle gerçekleştirilecektir.

Bitirme Projeleri Ortak Sergisi’nde 11 üniversitemizin 14 ayrı Yazılım / Bilgisayar Mühendisliği bölümünün bitirme projeleri çevrimiçi olarak sergilenip, proje ekipleriyle sanal stantlarda görüntülü görüşme yapılacaktır. Etkinlikte ayrıca Öğrenci-Firma buluşmaları düzenleniyor. GBYF Girişimcilik Programı ve StartInIzmir desteğiyle girişimcilik üzerine bilgilendirme ve görüşmeler yapılacaktır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

ARDEB Proje Başvuruları E-İmza Hatırlatma

Bildiğiniz üzere ARDEB tarafından yürütülmekte olan programlara yalnızca elektronik imza ile proje başvurusu yapılabilecektir.

ARDEB programlarına başvuru yapabilmek için;

• Proje ekibinde yer alan kişilerin ve tüm yürütücü/katılımcı kurum/kuruluş yetkililerinin Nitelikli Elektronik Sertifikaya (NES) sahip olmaları,
  • Kurum/kuruluş yetkililerinin başvuru sisteminde doğru bir şekilde kayıtlı olduğundan emin olunması ve sistemde yer almayan kurum/kuruluş yetkililerinin sistem üzerinden yetki tanımlarını yapmalarının sağlanması,
  • Sertifikaların kullanılabilmesi için bilgisayarlara gerekli yazılımların yüklenmesi ve donanımların (kart okuyucu, kart) temin edilerek kurulması,
  • Tüm bu işlemlerin ardından, sistemin test edilmesi ve doğru çalıştığından emin olunması gerekmektedir.

Proje başvurularında sıkışıklık yaşanmaması için, NES (Nitelikli Elektronik Sertifika) almak üzere, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından yetkilendirilmiş Elektronik Sertifika Hizmet Sağlayıcılarına yeteri süre kadar önceden başvurulması önem arz etmektedir. Başvurular bireysel olabildiği gibi kurumsal da yapılabilmektedir. Buna istisna olarak Başbakanlık Genelgesi gereği Kamu Sertifikasyon Merkezine yapılacak olan NES başvuruları yalnızca kamu kurumları tarafından kurumsal olarak yapılabilmektedir.

Not: E-imzalı başvuru süreci ile ilgili daha detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

Soru ve önerileniz için ardeb.e-imza@tubitak.gov.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.