canlı destek

Şirketinizin Ar-Ge ve Yenilik Kapasitesini Ölçmek İçin

ÜSİMP İnovasyosyon Karnesi, ÜSİMP Üyesi Ege Üniversitesi Bilim Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (EÜ. EBİLTEM-TTO) tarafından yürütülen ulusal ve uluslararası projeler ile geliştirilmiş, Adana ÜSAM’ın da katkıları ile ülkemize özgü bir hale getirerek bugünkü haline getirilmiş ve ÜSİMP’e lisanslanmıştır.

ÜSİMP İnovasyon Karnesi, uluslararası örneklerden de yararlanılarak ülkemizdeki firmaların Ar-Ge ve inovasyon konularında kendi kendilerini değerlendirebilecekleri, ilgili konulardaki toplam 24 parametre ile mevcut durumlarını görebilecekleri bir “inovasyon özdeğerlendirme” çalışmasıdır.

2014 yılından itibaren EBİLTEM-TTO uygulamacılığı altında  Sistemin Ege bölgesindeki firmalara online uygulanması başlamıştır.  Gün geçtikçe daha yetkin ve gelişmiş özelliklerle donatılan program ÜSİMP süpervizörlüğünde geliştirilmeye devam etmektedir.

İnovasyon Karnesi Broşürü için tıklayınız.

Detaylı bilgiye bu bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Serkan YALÇIN

Tel: 0232 3434400-162