EGE ÜNİVERSİTESİ

Bilim Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi

KOSGEB DESTEKLERİ VE PROJE YAZIMINDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR (8 Kasım 2018) Saat: 13:30

KOSGEB Kuzey Müdürlüğü tarafından, KOSGEB Destek Programları hakkında bilgilendirme ve KOSGEB destek programlarına yönelik proje yazım süreçlerinde dikkat edilmesi gereken hususları içeren bir bilgilendirme sunumu yapılacaktır.

COST VE İKİLİ İŞBİRLİĞİ DESTEK PROGRAMLARI BİLGİ GÜNÜ (19 Kasım 2018) Saat: 10:00-12:00

Ege Üniversitesi EBİLTEM Teknoloji Transfer Ofisi ve TÜBİTAK işbirliğinde 19 Kasım 2018Pazartesi günü saat:10:00’da Ege Üniversitesi EBİLTEM-TTO Konferans Salonu’nda TÜBİTAK Uluslararası İşbirliği Daire Başkanlığı Bilimsel Programlar Uzman Yardımcısı Murat TILTAK'ın katılımıyla COST ve İkili İşbirliği Destek Programları Bilgi Günü düzenlenecektir.

Etkinlikte, COST kuruluşu ve faaliyetleri, politika ve aksiyonları, başarılı bir aksiyon önerme adımları, mevcut COST aksiyonlarına katılım kuralları ve Türkiye'den sunulmuş başarılı COST aksiyon örnekleri hakkında sunumlar yapılacak, siz değerli katılımcılarımızın soruları cevaplanacaktır. Aynı zamanda TÜBİTAK İkili ve Çoklu İlişkiler Müdürlüğü'nce yürütülen ikili işbirliği destek programları hakkında bilgilendirme gerçekleştirilecektir.

Kayıt olmak için tıklayınız.

Etkinlik tüm üniversite, firma ve araştırma merkezlerinin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir.

İletişim için: beliz.ozut@ebiltem.ege.edu.tr