Çerez Örnek

Gıda Ürünleri Ve Teknolojileri

  • FP-01 - ( PDF ) Fermente Sebze Suyu
  • FP-02 - ( PDF ) Mikroenkapsüle Zeytinyağı Tozu
  • FP-03 - ( PDF ) Kuru/Yaş Sebze ve Meyvelerde H2O2 Tayini Metodu
  • FP-04 - ( PDF ) Sıvı Gıdalari Vakumlu Ortamda Ohmik Isitma Desteği ile Konsantre Eden Ünite
  • FP-05 - ( PDF ) Yumurta Akı Tozu ile Et Ürünlerinde Kullanılacak Yağ İkamesinin Eldesi
  • FP-06 - ( PDF ) Elektro-Püskürtme Yöntemiyle Gıdaların Kaplanması
  • FP-07 - ( PDF ) Sofralık Zeytin Üretiminde Acılığının Giderilmesi İçin Ultrasonik Uygulamanın Kullanımı

Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ