canlı destek

Ege Üniversitesi Çok Ortaklı Kontratlı Proje Sözleşmesi

3. kişiler (her türlü firma, vakıf, dernek, birlik gibi kamu ve özel kuruluşlar) tarafından finanse edilerek, Ege Üniversitesi da dahil olmak üzere çok ortaklı Ar-Ge projesi çalışmaları yürütmek için tüm taraflar arasında imzalanması zorunlu olan sözleşmedir.

Ege Üniversitesi Çok Ortaklı Kontratlı Proje Sözleşmesi

İmza Süreci Notları:

1. Sözleşmenin/protokolün imza sayfasında yer alacak isimler Kurum/Kuruluşun imza sirkülerinde belirtilen bu tür sözleşmeleri imzalamaya yetkili kişi ya da kişiler tarafından imzalanması gerekmektedir. Belgenin tek kişi tarafından imzalanması durumunda, sirkülerde ilgili kişinin tek başına imzaya yetkili olduğunun Kurum/Kuruluş tarafından teyit edilmesi gereklidir. Aksi halde sözleşme yasal olarak geçersiz olup kabul edilememektedir.
  2. Kurum/Kuruluş adına belgeyi imzalayanların yetkilerini gösterir güncel imza sirkülerinin bir kopyası gereklidir (EÜ de kalmak üzere eposta olarak sanayiproje@ebiltem.ege.edu.tr adresine gönderilmesi yeterlidir).
  3. Belge 3 nüsha olarak hazırlanmalı, her sayfanın paraflanması ve imza sayfasının imzalanması gereklidir.
  4. Kurum/Kuruluş ve bölüm/birim imza ve parafları tamamlanmış belgeler, imza sirküleriyle birlikte EÜ EBİLTEM-TTO’ya gönderilmelidir. Rektör imzalarının alınmasının ardından bir nüshası EÜ adına TTO’da dosyalanıp, diğer nüshalar ilgili bölüm/birime gönderilecektir.
  5. Belgenin 3 nüshadan az yapılması talep edilirse orijinal 1 nüshasının Ege Üniversitesi adına EÜ EBİLTEM-TTO dosyalanması zorunludur. Gerekli olduğu durumlarda, EÜ EBİLTEM-TTO tarafından aslı gibidir yapılmış kopyası diğer taraflara verilebilir.

Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ